Ремонтните дейности ще продължат до 22-ри март. Снимка Петя Добрева

Ремонтните дейности ще продължат до 22-ри март. Снимка Петя Добрева

Движението в платното за София при 350-и км на автомагистрала "Тракия" ще продължи да бъде двупосочно до 22-ри март поради ремонт на фугите на мостово съоръжение при пътен възел "Българово" в платното за Бургас, съобщиха от агенция "Пътна инфраструктура". Скоростта в участъка е до 50 км/ч. Ремонтните дейности при 350-ти км започнаха на 7-ми март. След завършването им се предвижда от 25-ти март до 7-ми април да се ремонтират фугите в платното за София като трафикът за столицата ще се пренасочи по пътните връзки на пътен възел "Българово".

От 25-ти март до 7-ми април за ремонт на фугите на мостово съоръжение ще се промени и организацията на движение в посока Бургас при 339-ти км на магистрала "Тракия". Трафикът ще се осъществява двупосочно в платното за София. За извършването на ремонтните дейности ще бъде затворен участък от около 300 метра.

Агенция "Пътна инфраструктура" апелира шофьорите да пътуват внимателно, да следват стриктно поставената пътна сигнализация, да спазват дистанция и да не предприемат рискови изпреварвания, застрашаващи безопасността на останалите пътуващи.