Тази година фестивалът се провежда в три вечери. Снимки Черноморие-бг

Тази година фестивалът се провежда в три вечери. Снимки Черноморие-бг

"East 17" ще участват за втори път на "SPICE Music Festival". Момчешката банда ще се качи на сцената на бургаския фестивал, който се провежда в Зоната за обществен достъп между Морска гара и Конгресния център. Промяната в част от изпълнителите се налага, заради пандемията от COVID-19 и непрекъснато променящите се условия за пътуване и карантина, които отделните страни налагат.

"Успяваме да реагираме навреме и да осигурим други артисти на мястото на тези, които са възпрепятствани да дойдат. Надяваме се феновете да разберат колко сложно е да се осъществи събитие от подобен мащаб в новите условия, в които се налага да живеем, и нямаме търпение да посрещнем най-обичаните момчешки банди на 90-те "5IVE" и "East 17", както и Спенс, който ще бъде българското участие на фестивала ни днес!", сподели Николай Тодоров, организатор на "SPICE Music festival".

Тази вечер на сцената на фестивала ще се качат и Masterboy&Beatrix Delgado, Nana, Tania Evans, Kosheen.

След първото издание на "SPICE Music festival", което се проведе миналия август в рамките на два вечера, тази година меломаните могат да са насладят на изпълнителите от 90-те години на миналия век в три поредни вечери. При добра организация и спазване на противоепидемичните мерки от страна на организаторите премина и втората фестивална вечер. Призивът към меломаните е към разбиране и толерантност, за да могат всички да се насладят на фестивала по един нов начин. И въпреки обръщението на организаторите - "Не забравяйте и личната си отговорност към всички препоръчани от институциите мерки за сигурност!" и на втората фестивална вечер имаше струпване на меломани на едно място. Най-голямата концентрация бе пред сцената, на която се качиха "Maxx", "Black Box", "Акага", "Corona", "Technotronic" и други.

Галерия