Енчо Кирязов разговаря с кмета на Бургас Димитър Николов. Снимка Пресцентър Община Бургас

Енчо Кирязов разговаря с кмета на Бургас Димитър Николов. Снимка Пресцентър Община Бургас

Енчо Кирязов ще гостува със спектакълата си през 2019 година в многофункционалната зала "Арена Бургас. Новината обяви Кирязов по време на среща с кмета на Бургас Димитър Николов, съобщиха от пресцентъра на Община Бургас.

Световноизвестният цирков артист и еквилибрист ще представи на 17-и март в столичната "Арена Армеец" своето шоу "Нощ на звездите". То събира на едно място уникални артисти от различни държави, поканени от Енчо Кирязов. След разговора с бургаския кмет вече де обмисля идеята шоуто да гостува и в Бургас, когато през тази година ще бъде завършена новата зала с над 6000 седящи места в комплекс "Изгрев". От самото начало идеята е под нейния покрив да се случват не само спортни събития, но и мащабни концерти и спектакли.

Както всеки път, предстоящото издание на "Нощ на звездите" в София ще започне с награждаване на талантливи български деца и младежи в областите образование, изкуство и спорт, спечелили стипендия от "Фондация Енчо Керязов". Веднага след това е шоу спектакълът.

В изданието през 2017 година имаше и бургаско участие - оркестър "Levon Manukyan Collegium Musicum" и хор "Родна песен".

Галерия