Певицата ще посвети песен на своя почитател

Певицата ще посвети песен на своя почитател

Фен на Мария Илиева ще се качи на сцената на Летния театър заедно с нея по време на концерта й от националното турне "Всичко - най-доброто от Мария Илиева" на 14-ти юли в Бургас. БГ изпълнителката на 2019 г. ще покани щастливеца на сцената при нея и ще му посвети песен.

Мария Илиева отправи покана към феновете си в социалните мрежи да качат снимки с билетите си за съответните дати от турнето ѝ. Един късметлия във всеки град ще има възможността не просто да се качи на сцената при нея по време на концерта, а и да се наслади на песен, изпята специално за него.

"Това е нещо, което никога досега не съм правила", споделя Мария и допълва: "Но съм си мечтала да се случи на мен като фен на любимите ми изпълнители".

В социалните мрежи певицата споделя и кадри от репетициите с музикантите, които вече текат усилено. На сцената до Мария ще бъдат Георги Янев (музикален директор и китарист), Мартин Ташев (тромпет), Милен Кукошаров (аранжименти и пиано), Васил Вутев (барабани), Евден Димитров (бас китара), Волен Милчев (беквокали и синтезатор), Владислав Мичев (тромбон и синтезатор), Пламен Денчев (синтезатор и беквокали).

Билети за "Всичко - най-доброто от Мария Илиева" може да намерите на www.eventim.bg, както и на каса "Часовника" в Бургас.