Феновете се надъхват за възторжена подкрепа на "акулите" срещу "Литекс"

Стадионът в квартал "Лазур" трябва да бъде огласен от възгласите на сините запалянковци. Независимо от резултата, независимо от времето, независимо от всичко - подкрепата е това, за което сме призвани. Подкрепа, подкрепа и пак подкрепа – до последната минута и цял живот след това! Напред, акули!", пише в обръщението към феновете.

 

 

Меджувременно юношите старша възраст от първата формация на "Черноморец-Бургас" се поздравиха с шеста поредна победа в зоналното първенство. В мач от 8-мия кръг младите "акули" с лекота се наложиха като гости на "Черноморец-Поморие" с 4:1. Васил Тачев откри още в 5-ата минута, а Мирослав Радев удвои в 35-ата. След почивката Крум Стоянов направи аванса на бургаските юноши класически с гол от дузпа в 55-ата минута, преди Емануил Манев /64 мин/ да вкара почетното попадение за домакините. 4 минути преди края Тачев се разписа отново за крайния резултат 1:4.

Тимът на "Черноморец-Бургас" е с два мача по-малко от конкуренцията, защото в 3-тия кръг почиваше, а в 4-тия визитата в Сливен беше отложена.

В 8-мия кръг втората формация на "акулите" в зоналното първенство за юноши старша възраст почиваше по програма.