Билети за Изненадата се продават на каса Часовника

Билети за Изненадата се продават на каса Часовника

Филип Аврамов - Фицата и Мария Сапунджиева си партнират в спектакъла "Изненадата", който ще има своята бургаска премиера на 18-ти май. Постановката на драматичен театър "Сава Огнянов" гостува в морския град по покана на културна организация "Арт Мелпомена".

В "Изненадата" играят още Татяна Цветкова и Ясена Господинова. Автор на пиесата е Надежда Птушкина, а режисьор на постановката е Орлин Дяков.

Кога идва любовта? Когато я търсиш всеки ден, когато си готов за нея, или когато тя сама те открие. За повечето от нас случайната среща, случайното запознанство е довело да всички щастливи дни в живота ни. Може би, точно когато сме изгубили всяка надежда, когато сме се примирили с монотонното ежедневие ще ни връхлети онази истинската, единствената и неповторима любов. Това искаме да разкажем и да покажем в романтичната комедия "Изненадата“. Вярвайте в случайността, вярвайте, че въпреки възраст, начин на живот, външен вид голямата любов ви чака зад близкият ъгъл и рано или късно ще стигне до вас.

Представлението е на 18-ти май от 19.00 часа в залата на Културен дом Бургас (бивш Дом на НХК б.р.). Билети се продават на каса "Часовника"