Прожекцията е на 16-ти август от 16.00 часа

Прожекцията е на 16-ти август от 16.00 часа

Филм "Untamed Romania" повежда зрителя на разходка из Карпатите. Той ще бъде прожектиран на 16-ти август, петък, от 16.00 часа в експозиционен център "Флора" в Бургас в рамките на "С книга на плажа".

Създаден с идеята да покаже уязвимостта на околната среда и да насърчи интереса на зрителите към света на животните и растенията, който ги заобикаля, филмът разкрива много тайни и истории чрез научна информация, която със сигурност ще заинтригува публиката.

Документалният филм "Untamed Romania" е продукт на престижната английската компания "Off the Fence", известна с множеството си международни награди. Той е заснет на едни от най-богатите на биоразнообразие места в света и предлага различен поглед върху привидно добре познатия континент Европа.

Филмът "Untamed Romania" представя великолепието на природата и се стреми да ни покаже света отвъд големите градове и градските райони. Той е 90-минутно пътешествие, което отвежда зрителите на  Карпатите, делтата на Дунав, Трансилвания и много други места. Картините във филма спират дъха и са в идеална хармония с музиката, специално композирана за него.

В Бургас ще бъде представен за първи път с любезното съдействие на почетния консул на Румъния в Бургас Евгения Попеску.

На прожекцията ще присъства и посланикът на Република Румъния у нас Йон Гъля.

Входът за прожекцията е свободен до запълване на местата в залата.