DSC_4367

DSC_4367

Фирма на Куртлаков преобразява училище

професионалното образование чрез модернизация на образователната инфраструктура в шест професионални гимназии в град Бургас", който Община Бургас спечели. Тя обяви обществена поръчка за фирми изпълнители на отделните лотове. Фирмата на Руси Куртлаков ще изпълнява заданието в Търговската гимназия.

С първа копка и разбиване на бутилка шампанскоDSC_4384 стартираха дейностите на строителния обект в гимназията. "зграждане на физкултурен салон, кабинети за професионално образование и санитарни възли са само част от новостите, които ще има Бургаската търговска гимназия. Съгласно дотовора, "Ремонстрой" АД ще завърши строителните дейности в рамките на 357 дни, научи сайт "Черноморие".

"Днес е радостно събитие за всички.DSC_4375 Подобряване на качеството на професионалното образование чрез модернизация на образователната инфраструктира включва 6 бургаски училища, сред които и Професионална гимназия по електротехника и електроника", каза заместник-кметът по образование в Община Бургас Йорданка Ананиева.

За старта на дейностите по проекта до изпълнителя - Руси Куртлаков застанаха и зам.-кметовете по образоване - Йорданка Ананиева и по бюджет и финанси - Красимир Стойчев, Виолета Илиева - началник на Регионално управление в образованието.