Различни музикални стилове са подбрани за трите вечери на феста. Снимка Община Бургас

Различни музикални стилове са подбрани за трите вечери на феста. Снимка Община Бургас

Едноименната фондация на рапъра Георги Енчев е съорганизатор на тазгодишното издание на Фестивала на рибата и виното, който ще се проведе от 5-ти до 7-ми октомври в Бургас. Решението за фестивала бе взето от Общинския съвет, а с основната организация е ангажирана Община Бургас. Бюджетът на феста тази година е 20 000 лева. Фестивалът ще предложи изкусителни кулинарни щандове, където гостите да се насладят на прясно уловена рибка, приготвена от най-добрите майстори и 10-метров бар със специална селекция от най-добрите български вина.

По време на трите фестивални вечери ще има различна музикална част. На 5-ти октомври на сцената на площад "Тройката" ще пеят Валди Тотев от "Щурците", Стенли и Фънки, на 6-ти октомври - дует "Шик" и Илия Ангелов от "Диана Експрес", а на 7-ми октомври - група "Хоризонт" и група "Сигнал"

Организаторите обещават комбинация от невероятни вкусове, аромати, добро настроение, уютна обстановка и хубава музика. Предвидени са много забавления през трите фестивални дни, демонстрации и мастър клас на финалисти от "Мастършеф", награди, интересни игри за децата, дегустации и турнири. Входът е свободен!