"Форсайт Крю" ще представя странати ни на хип-хоп фест в Дания

първи места във всички възрастови групи, с което заслужиха правото да представят страната на Европейски шампионат по хип-хоп, който ще се проведе в Дания през юни тази година.

 

Шампионатът се провежда от Българската спортна танцова федерация, която е оторизирана да връчва квотите за участие в Европейски и Световни танцови турнири.

Формация "Форсайт Крю" се сформира от най-добрите танцьори на танцова школа "Дюн". За да заслужат участието си в групата, танцьорите се явяват на кастинг, в който трябва да покажат танцовите си умения, енергия и сценично поведение. Работата на формацията е насочена най-вече към националните и световни шампионати за хип-хоп в България и чужбина. Групата тренира със специален режим, който изисква максимално старание и физическо натоварване от танцьорите.

Бургаските танцьори печелят националната шампионска титла за 8 пореден път. С това те доказват, че са представители на най-добрата хип-хоп школа в страната.

Ръководител и хореограф на формацията е Христо Андонов – Черния. Той е основател и треньор на брейк клуб "Бляк Стайл", както и танцьор, преподавател, актьор и мим.

Ето и наградите от последния шампионат в детайли:

1 място за Формация над 16 г. -  Форсайт Крю.

1 място сола във възрастова категория  9-11г. -  Габриела Димитрова

1 място сола във възрастова категория  12-15г. -  Красимир Иванов

1 място сола във възрастова категория   над 16г. -  Васил Золумов

1 място дуети във възрастова категория над 16г. -  Константина Калайджиева и Васил Золумов