Теодора Стефанова ще обиколи девет града в страната

Теодора Стефанова ще обиколи девет града в страната

Гадателката на бившия италиански премиер Силвио Берлускони - Теодора Стефанова ще представи в Бургас най-новата си книга "Осмото чувство - ключът към вселената". Книгата излезе на български език на 3-и ноември. Авторката тръгна на турне из страната, за да я представи. В морския град тя ще гостува на 12-и ноември, неделя, от 18.30 часа в хотел "Приморец". Авторката ще ра разкрие пред публиката тайните на бъдещето.
Гадателката на Берлускони ще ви запознае с една разтърсваща книга, след която нищо няма да изглежда така, както сте си представяли. Научете пред какво ще се изправи човечеството и как ще се пребори с него!
Теодора Стефанова е прочута в цял свят със своите гадателски способности. Тя е в контакт с извънземен интелект, чрез който предвижда бъдещето и дава точни прогнози за едни от най-влиятелните личности в света, както и за предстоящите промени в най-силните държави. Благодарение на тази своя способност Теодора вече 26 години работи като футболен коментатор и анализатор в телевизията на Силвио Берлускони в Милано.
"Вместо да носите букети, помогнете на операция "Жълти стотинки" за децата с множествени увреждания. Даренията от кампания 2017 ще осигурят допълнителни рехабилитатори към Център за надежда в София", призоваха издателите на книгата от "Колибри".