Първият концерт е в края на юли на стадиона в Созопол

Първият концерт е в края на юли на стадиона в Созопол

Две горещи музикални събития ще зарадват феновете на Галена и Меди на 23-ти юли и на Преслава и сръбската изпълнителка Теа Тайрович на 19-ти август в разгара на лятото в Созопол. "Арена Созопол" се превръща в музикална сцена. Билетите са концертите са на цени от 20 до 40 лева и вече са в продажба.

На 23-ти юли на стадион "Арена Созопол" ще стъпят последователно Меди и Галена. Галена е огън и стихия на сцената, известна с най-веселите и запомнящи се партита. Хамелеон в българската мода и една от най-успешните певици у нас. Едни от най-големите й хитове са: “ВНЛ”, “Ти не си за мен”, “Къде беше ти”, “Скандал”, “Феноменален”, “100 живота”, “Добре ли си”, “Знам диагнозата”, “Тихо ми пази“, “Твоите очи”, “Кой” , “Хавана Тропикана” и много други.

Меди е най-актуалният мъжки глас в българската поп-фолк музика през последните години. С докосващия си и мелодичен глас той бързо вдига публиката на крака. Автор е на едни от най-големите си хитове - “Да си тук”, “Само да те питам”, “Не, Мерси”.

На 19-ти август точно в 20:00 ч. на сцената в Созопол ще стъпи младата и прекрасна сръбска изпълнителка Теа Тайрович, а веднага след това сцената ще превземе фурията Преслава. Тя е едно от най-силните имена в българската музика през последните две десетилетия. С уникален глас и харизма тя с лекота да покорява сърцата на публиката. Едни от най-изестните й хитове са: “Лъжа е”, “Водка с утеха”, “Дяволско желание”, “От мен питието”, “Пишо го неуспешно, “Да гори в любов”, “Пиян”, “Мойто слабо място”, “Новата ти”, “Нямам право, “Беден в сърцето”, “Нямаш сърце” и много други.

Теа Тайрович е сръбска поп-фолк певица с плътен и запомнящ се глас, а и със страхотни танцови умения. Придобива популярност по време на музикалното състезание "Zvezde Granda", а през 2017 г. прави дует с Краля на сръбската музика - Шабан Шаулич. Позната е на българската публика с хитовете си: “Hajde”, “Na Jednu Noc”, Otkad Tebe Znam” и др.

Галерия