Георги Димитров описа живота си в книга. Снимки Черноморие-бг

Георги Димитров описа живота си в книга. Снимки Черноморие-бг

Георги Димитров докосва мечтата си с концерт - спектакъл на 11 юни от 20.30 часа в Летния театър на Бургас. Той носи името "Да докоснеш мечтата" по едноименната книга, която разказва историята на Георги - създател на танцова формация "Петлите". Книгата е автобиографична и излиза по случай 30-тия рожден ден на Георги. Журналистът Елка Василева е облякла историята на създателя на "Петлите" в литературна форма. "Искахме да разкажем истината. Някои неща трябваше да ги спестим, може би е за добро. Беше невроятна емоция, докато работихме по книгата", каза Елка Василева. Книгата е издадена от "Либра скорп".

Зрителите на концерт - спектакъла "Да докоснеш мечтите" ще видят книгата пресъздадена с музика и танц. Водещи са журналистите Дияна Бедросян и Георги Янакиев и актьорите Стоян Памуков и Юрий Ангелов. В концерта участват "Петлите", Жана Бергендорф, Галя Ичеренска, Христо Андонов и други.

Билети за "Да докоснеш мечтата" се продават на каса "Часовника". Цената е 20 лева. Срещу всеки закупен билет зрителят ще получи на входа на Летния театър книгата.

Галерия