Гранд хотел и СПА Приморец е домакин на премиерата

Гранд хотел и СПА Приморец е домакин на премиерата

Георги Господинов ще представи най-новата си книга "Всичките наши тела" в град хотел и СПА "Приморец" - Бургас на 26-и юли от 19.00 часа. Събитието е с вход свободен и е част от Международен филмов фестивал Бургас и инициатива "Приморец чете", като се осъществява с любезното съдействие на Регионална библиотека "П. К. Яворов" и гранд хотел и СПА "Приморец".

"Всичките наши тела" събира "свръхкратки истории" от автора на "Естествен роман" и "Физика на тъгата" Георги Господинов, издадени от "Жанет 45". Книгата е впечатляваща смес  от кратки истории, иронични, драматични и лирически,  самостойни разкази, които са повече от достоверни, пълнокръвни и въздействащи. В тях съжителстват спомени, не само лични, но и от книги, преминали през Господинов, наблюдения, усещания, размисли.

"Давам си сметка, вероятно като мнозина преди мен, че сред личните ми спомени има много, родени от книги. Четенето произвежда спомени.“ … „… всичко е преживяно, всичко ме кара да настръхвам, всичко е оставило белег. По всичките мои тела…", споделя Георги Господинов.

Филмовият фестивал събира киномани за трети път в Бургас

Галерия