Георги Маринчев - зам.-председател на Движение Гергьовден. Снимка Личен архив

Георги Маринчев - зам.-председател на Движение Гергьовден. Снимка Личен архив

Славчо (Станислав Трифонов б.р.) ще направи всичко, ако му харесат резултатите от изборите и "ако е възможно", това коментира зам. - председателят на "Движение Гергьовден" Георги Маринчев по повод пост на лидерът на "Има такъв народ" Станислав Трифонов, в който коментира промените в Изборния закон и реакцията на ГЕРБ и Любен Дилов - син (той стана депутат като водач на листата на коалиция "ГЕРБ - СДС" във Втори МИР - Бургас б. р.).

"Нека припомним на коалицията ГЕРБ - СДС - Любен Дилов-син (последният е някакъв вариант на котката на Шрьодингер - хем не е от ГЕРБ и СДС, хем е) какво се случи 10 дена преди президентските избори на 6.11.2016 г.", е част от поста на Трифонов, която провокира реакцията на Георги Маринчев.

"За Любо Дилов не знам, но депутата Славчо Трифонов със сигурност е някакъв вариант на котката на Шрьодингер (това някой му го е написал). Хем е за мажоритарни избори, хем не е... ще бъде ама друг път. Хем е за субсидия 1 лв., хем не е...момента не е подходящ. Хем ще оправя държавата, хем не...боли го кръста в момента... Хем ще бори олигархията и мафията, хем ще им освобождава запора на 3 милиарда и половина от КПКОНПИ... С две думи всичко каквото трябва ще направи ако му хареса резултата на следващите избори и „ако е възможно“. Та добре са ти го написали сценаристчетата, герой от квантовата механика си. Бързо преминаваш от корпускулярни (състоящи се от материални частици) във вълнови..според личния си интерес. Остани си със здраве", коментира Георги Маринчев.