Андрей Рунчев и Анелия Долпачиева (вдясно) подадоха документите за регистрация на ГЕРБ в ОИК Бургас. Снимки ГЕРБ

Андрей Рунчев и Анелия Долпачиева (вдясно) подадоха документите за регистрация на ГЕРБ в ОИК Бургас. Снимки ГЕРБ

Партия ГЕРБ се регистрира в Общинската избирателна комисия в Бургас за предстоящите местни избори, които ще се проведат на 29-ти октомври. Документите за участие в местния вот внесоха общинският координатор на ГЕРБ - Бургас Андрей Рунчев и организационният секретар Анелия Долапчиева.

"Регистрирах ГЕРБ за предстоящите избори на 29-ти октомври в Общинската избирателна комисия в Бургас. На 17-ти септември Православната църква почита светите мъченици Вяра, Надежда и Любов, както и тяхната майка София. Вярвам, че добродетелите, които днес почитаме, заедно с мъдростта, ще бъдат водещи за бургазлии в изборния ден и със своя вот те ще потвърдят европейското развитие на нашият обичан град Бургас! Убеден съм, че нашите кандидати за кмет, кметове на кметства и пълната ни листа за общински съветници отново ще получи най-голяма подкрепа от съгражданите ни", заяви Андрей Рунчев.

До дни листата с общинските съветници и кандидатите за кмет на община и на кметства в Бургас трябва да бъде одобрена от Изпълнителната комисия на ГЕРБ. След това тя ще бъде регистрирана в ОИК-Бургас.

Галерия