С водосвет бе официално открита кампанията за местния вот на ГЕРБ - Средец

С водосвет бе официално открита кампанията за местния вот на ГЕРБ - Средец

С водосвет за здраве и късмет официално бе открита предизборната кампания на ГЕРБ за местните избори в община Средец. Водосветът бе извършен от отец Недялко Радев от църквата "Всех Святих". На събитието присъстваха кандидатът за кмет инж. Иван Жабов, народният представител Галя Желязкова, кандидатите за общински съветници от листата на ГЕРБ, кандидатите за кметове на населени места, както и членове на общинското ръководство.

"Много се направи през последните години за развитието на Средец и съставните селища, за по-добрия живот на жителите, на техните деца. Тепърва предстои още работа, за да се превърне общината в предпочитано място за живеене с европейска визия, с добра образователна система, адекватно здравеопазване и инфраструктура отговаряща на нуждите на хората в цялата община. Кандидатите за общински съветници от ГЕРБ - Средец са доказани професионалисти, всеки в своята професионална сфера и съм убеден, че те ще защитават интересите на нашите съграждани достойно", заяви кандидатът за кмет на община Средец инж. Иван Жабов.

Трима са общо кандидатите за кмет на общината. Другите двама, които ще участват в предизборната надпревара са - Иван Кичев, издигнат от местна коалиция ("БСП за България", партия "Възраждане") и Живко Гърков, издигнат от СДС. Гърков за втори път участва в местните избори в общината. Преди четири години той загуби надпреварата още на първия тур, когато Иван Жабов спечели убедително вота.