Кметът на Бургас Димитър Николов (вляво) е водач на листата на коалиция ГЕРБ - СДС. Снимки Авторът

Кметът на Бургас Димитър Николов (вляво) е водач на листата на коалиция ГЕРБ - СДС. Снимки Авторът

"Млад, силен и усмихнат отбор от региона, с капитан, който е гарант за стабилност и сигурност. Има кой да гарантира за отбора - това е най-успешният, най-добрият, кметът на Бургас", каза областният лидер на ГЕРБ Иван Алексиев при официалното откриване на предизборната кампания на коалиция "ГЕРБ - СДС" във Втори Многомандатен избирателен район - Бургас. "За седми пореден път искаме вашия глас и вашето доверие. Когато управляваше ГЕРБ, имаше спокойствие, сигурност и стабилност. През последните години изпаднахме в хаос и нестабилност. Няма да даваме празни обещания. А поемаме конкретни ангажименти за всеки", каза Иван Алексиев и представи листата с кандидати за народни представители на коалицията. Неин водач е кметът на Бургас Димитър Николов.

"Пет пъти съм се явявал на избори и съм получавал мажоритарна подкрепа. Когато дойде времето, всеки политик се бори от родния си град. Готов съм да казвам истината, да поемам ангажименти, които можем да изпълним. Да спечелим изборите с изключително добър резултат", каза Димитър Николов. Той не скри разочарованието си, че държавните институции не работят и са спрени финансиранията и реализацията на проектите за Бургас и региона като Кръвния център, детската болница, обходите на Бургас и Айтос, спортните зали в Поморие и Царево.

"Местната власт и кметовете останахме като остров на стабилност. Време е да надигнем глас и да защитим проектите си", допълни водачът на листата на ГЕРБ - СДС.

Вторият в листата Жечо Станков пое ангажименти за конкретни проекти, по които работи от години - продължаване на санирането на блоковете при това безплатно за хората.

Ето я цялата листа на ГЕРБ - СДС:

1. Димитър Николов

2. Жечо Станков

3. Любен Дилов - син

4. Галя Василева

5. Андрей Рунчев

6 Станислав Губеров

7. Стоил Яков

8. Дечо Коешинов

9. Вежди Орманов

10. Атанас Пъчков

11. Христо Георгиев

12. Виолета Илиева

13. Иван Ников

14. д-р Цветелина Иванова

15. Мая Казанджиева

16. йордан Йорданов

17. Ферди Хюлми

18. Чани Стойчев

19. Костадин Милев

20. Андон Михайлов

21. Нуртен Чаушева

22. Стефка Божкова - Генчева

23. Панайот Панайотов

24.Тодор Станков

25. Емурла Емурла

26. Димитър Янчев

27. Евгени Кирилов

28. Димитър Чолаков

Коалиция "ГЕРБ - СДС" се явява на парламентарните избори на 27-ми октомври под №18 в интегралната бюлетина!

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Галерия