Кандидатите за народни представители от ГЕРБ - СДС закриха предизборната кампания в Приморско. Снимки Авторът

Кандидатите за народни представители от ГЕРБ - СДС закриха предизборната кампания в Приморско. Снимки Авторът

"Само символично закриваме предизборната кампания. Добрите политици са 365 дни сред хората. Вие ни познавате! Този страхотен отбор не се е уморил да обикаля из региона. Ние познаваме проблемите на Бургас и областта. Бургаски регион ще бъде приоритет във всяко правителство. Ще има правителство и ние ще излъчим премиер", каза Жечо Станков - водач на листата с кандидати за народни представители на коалиция "ГЕРБ - СДС" във Втори Многомандатен избирателен район Бургас за предстоящите избори на 9-ти юни.

"В неделя подкрепете нашия отбор, направете най-правилния избор с бюлетина 22", каза кметът на община Приморско Иван Гайков. Морският град бе домакин на закриването на предизборната кампания на ГЕРБ - СДС.

"Това е перфектният, амбициозен, мотивиран отбор, който ще спечели изборите. Направихме професионална предизборна кампания, като по учебник", каза кметът на Бургас Димитър Николов.

Област Бургас и в частност Община Приморско имат свой кандидат в листата на ГЕРБ - СДС за европейските избори. "Аз съм част от ГЕРБ и ЕНП, и съм част от вас. Именно от тази позиция участвам в тези избори, защото смятам, че всяко едно населено място, всеки един човек трябва да има самочувствието и възможностите на европеец. Не гледам на работата Брюксел като на скъпа екскурзия, а като мисия в полза на регионите. Свързаността е гаранцията за силна Бюълагия и сигурна Европа", каза Борислав Киров кандидат за евродепутат.

"През изминалите 3 години се нагледахме на хаос и безветрие. Да излезем в неделя и да гласуваме", призова областният лидер на ГЕРБ - Бургас Иван Алексиев.

Коалиция ГЕРБ - СДС се явява на изборите за Народно събрание и Европарламент с бюлетина № 22.

След официалната част площадът в Приморско беше огласен от хитовете на вечните "Диана Експрес", след което за настроението на присъстващите се погрижи и любимецът на тийнейджърите Венци Венц. 

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Галерия