Gipsy Kings ще се качат на главната сцена на фестивала тази година

Gipsy Kings ще се качат на главната сцена на фестивала тази година

Четвъртото издание на "SPICE Music Festival" започва днес в Бургас. Традиционно фестивалът ще с епроведе в Зоната за обществен достъп на пристанището.

В трите фестивални дни – 5, 6 и 7 август 2022 - на сцената на "SPICE Music Festival" ще се качат носителят на две награди "Грами" Shaggy, шведския изпълнител с персийски корени Arash, който  е подготвил впечатляващ 90-минутен спектакъл за феновете си в България, легендарните Gipsy Kings, DJ Sash, Bellini, Dario G, италианската изпълнителка Gala, Down Low, германската евроденс сензация Cascada, ирландската поп група Liberty X, нидерландската певица и танцьорка Loona, евроденс дуото Magic Affair, Los Del Rio, испанският изпълнител Chimo Bayo, Basic Element, Baby D и Londonbeat.

Тази година "SPICE Music Festival" ще е още по-мащабен, защото ще бъдат обособени две сцени – основната сцена и DISCO сцената, за която ще трябва да си припомните как се танцува ламбада, защото ще я чуем от в изпълнение на Kaoma, както и Fab Morvan от Milli Vanilli, The Weather Girls с вечния им хит "It's Raining Men", Ottawan с "Hands Up", "D.I.S.C.O." и Boney M Xperience.

В програмата на "SPICE Music Festival" ще се включи и на един от емблематичните гласове на 90-те години – бившата вокалистка на "M.People" Хедър Смол. Към артистите на фестивала се присъединяват също така "Трик", "Трамвай №5", Искрен Пецов и шоуто на Deep Zone Project - Deep Zone All Stars, както и Панайот Панайотов, който ще изпее предпремиерно новото си актуално парче "Мижав интерес".

Билети за "SPICE Music Festival" все още може да купите от https://ticketstation.bg/bg/p3214-space-music-festival