Pod_Voda

Pod_Voda

Годежи под водата - хит и това лято който бъдещият младоженец разпъва пред избранницата си. На него пише с големи букви "Ще се омъжиш ли за мен?" Дамата пък на специална хартия, на която пише "да" и "не" като евентуални отговори, загражда правилния, след което бъдещия жених й слага пръстена", разказа водолаза. За сега никога не се е случвало някоя бъдеща булка да посочи отговор "не". Той допълни, че целия момент се заснема, а накрая отварят и бутилка шампанско под водата.

"Полагаме много усилия и винаги успяваме да изненадаме младоженката", допълни Славчев. Тази година обаче освен годеж му предстои моминско парти под водата. Самият той още не знае как ще протече то, но дамите, които искат да направят изненада на приятелката си искат тя да има було. Той не изключва възможността скоро да се правят и сватби под вода, тъй като му се е обадил свещенник с желание да изкара курсове за водолаз.
Южното ни крайбрежие е изключително красиво и подходящо за водолазния спорт, но той може да се практикува в по-ограничено време. До средата на септември е най-доброто време за водолазите, а след това много от тях заминават в различни водолазни центрове в Гърция.