още тази седмица футболистите ще излязат на терена с тениски с логото на генералния спонсор. Снимка ФК Нефтохимик

още тази седмица футболистите ще излязат на терена с тениски с логото на генералния спонсор. Снимка ФК Нефтохимик

Голям букмейкър става генерален спонсор на футболния клуб "Нефтохимик". Това стана от проведеното Общо събрание на ФК "Нефтохимик". Ръководството на клуба запозна членовете му с извършената работа откакто пое клуба, постиженията и предизвикателствата. Логото на генералният спонсор ще бъде на фланелките на мъжкия отбор още на първия мач от пролетния дял на първенството през тази седмица.

"Целите, които сме си поставили изискват много работа и постоянство. "Нефтохимик" има нужда от партньори, които да повярват в нас и да ни подкрепят в дългосрочен план. В тази връзка партньорството ни с генералния спонсор е много ценно за нас! Надяваме се, че с подкрепата на всичките ни партньори ще имаме възможност да се фокусираме върху развитието на клуба, така че да отговорим на високите обществени очаквания към марката Нефтохимик", заяви председателят Пламен Николов.

На събранието бяха взети някой важни решения за развитие на клуба. "Нефтохимик" ще преговаря с останалите футболни клубове в Бургас за сътрудничество с цел подобряването на условията за подготовка на детско-юношеските школи. Също така с цел дългосрочното подобряване на материалната база в Спортен център "Изгрев" и увеличаване на социалната значимост на комплекса - дом на ДЮШ на клуба, "Нефтохимик" ще стартира разговори с други спортни клубове в града, за да се създаде Обединен спортен клуб, който да обхваща различни спортове.