Концертът в Бургас е на 3-ти август в Летния театър

Концертът в Бургас е на 3-ти август в Летния театър

Графа тръгва на турне с "греещи човечета". След четирите поредни вечери, от 14-ти до 17-ти юли, на стадион (парк-център) "Юнак" в София греещата армия ще завладее последователно Летните театри на Велико Търново и Варна, съответно на 22-ти и 26-ти юли. В Античен театър Пловдив шоуто ще е на 30-ти юли, а на сцената на Летния театър в Бургас Графа ще пее на 3-ти август.

През последните дни в социалните мрежи Графа и последователите му подгряват за концертите с видеа с "греещи човечета", които изпълнителят публикува. Идеята за изработката им идва с новата песен "Ти грееш" и изискването събитията да се провеждат на 50% заетост от капацитета им. Посланието е, че не трябва да забравяме, че животът продължава и от нас зависи да открием и съхраним щастието в него.

"Греещите човечета" са симпатична част от противоепидемичните мерки, които организаторите са предприели, за да осигурят спокойствието на посетителите. Осигурени са дезинфектанти, потоците на движение са регулирани и на публиката ѝ остава само да се наслаждава на песните на любимия си изпълнител.

За концертите Графа и музикантите му репетират ежедневно през последните седмици. Програмата е нова, включва последните му песни и най-големите хитове през годините. Музикалната продукция ще бъде представена за пръв път на стадион "Юнак". Вълнението от предстоящата среща с публиката след няколкомесечната пауза за Влади Ампов и бенда му е голямо и неповторимо като емоция и ще направи концертите уникални.

Билетите вече са в продажба в мрежата на Ивентим и на касите на билетните центрове в градовете.