И двамата бяха сред учредителите на пратията Изправи се България

И двамата бяха сред учредителите на пратията Изправи се България

Даниел Иванов и Кремена Петрова поемат постовете областен координатор и общински председател на партията на Мая Манолова в Бургас. И двамата са сред учредителите на "Изправи се България" и бяха кандидати за депутати на последните 3 парламентарни избори.

Даниел Иванов сменя Габриела Гоцкова като областен координатор, която на последните избори се оттегли от партията поради лични причини. Заместник на Кремена Петрова като общински председател ще бъде Милка Бодурова.

Решението е взето на заседание членовете на партията в Бургас през изминалата седмица.

Даниел Иванов е на 42 години, семеен, има момиченце на 10 години. Завършил е икономически техникум в Сливен, специалност счетоводство и контрол, продължава обучението си в Бургаски свободен университет, специалност  финанси, където придобива магистърска степен по специалността.

Kремена Петрова е на 39 години от Бургас. Има завършени магистратури и две специализации. Магистър е по международен бизнес и мениджмънт от Стопанска академия "Д. А. Ценов" - Свищов, както и магистър по Здравен мениджмънт от университет "Проф. д-р Асен Златаров" - Бургас.  Двете си специализации завършва успоредно, докато учи за бакалавър в Стопанска академия "Д. А. Ценов" - Свищов. Специалист е по организация и управление на туризма и валутен и митнически контрол. Майка е на две деца. Дълги години е живяла в чужбина – в САЩ и в Англия. В Чикаго успява да се реализира като регионален браншов координатор на 5 огромни жилищни комплекса. По време на престоя си в САЩ усвоява добрите практики, които по-късно прилага в ежедневната си  работата в България. В момента е управителна детска академия "Да Винчи".