Инвестират 75 млн. евро в "Галерия"

Очаква се той да донесе нови бизнес възможности за местните компании, производители и доставчици на услуги. 600 души ще бъдат наети по време на строителството и над 800 – след отварянето му.

 

 

Проектът ще бъде представен официално с изискан коктейл през Пантеона в Морската градина на Бургас на 3-ти юни. На официалното представяне на проекта ще присъстват представители на общината и местния бизнес, мениджърът на "GTC България Shalom Mor", партньори на инвеститора.

"Галерия Бургас" ще бъде модерен и мултифункционален комплекс на три етажа и отдаваема площ от 37 000 кв. м. Той ще предлага 130 магазина на водещи световни модни марки като "Reserved", "House" и "Cropptown", многобройни възможности за развлечение и хипермаркет на площ от 5 000 кв. м. от словенската верига "Меркатор". Молът, разположен на булевард "Янко Комитов" в комплекс "Славейков" и ще разполага с паркинг за 1 250 автомобила.

За първи път в Бургас, на територията на "Галерия Бургас", ще бъде разположен модерен синеплекс с 9 комфортни киносалона, в които жителите и гостите на града ще могат да се насладят на хитовите филмови заглавия и последно поколение аудио-визуална техника. Ресторанти и заведения за бързо хранене, кафенета, фитнес и СПА център са сред останалите акценти в развлекателния комплекс

Инвестицията на GTC в града ще направи Бургас още по-атрактивно място за живот, пазаруване и развлечение. Новият мол "Галерия Бургас" ще стане център на новосформираща се административна и търговско-развлекателна зона в града, в която ще си дадат среща модерният градски ритъм на живот и възможностите за пазаруване и приятно изкарване на свободното време.

Проектът "Галерия Бургас" дава възможност на жителите на града да станат част от най-добрите стандарти, които GTC налага в повече от 10 страни в региона и в над 130 свои успешни проекта.