Иван Христов (вдясно) и Андрей Арнаудов ще обявят тези дни новата дата на събитието в Конгресния център

Иван Христов (вдясно) и Андрей Арнаудов ще обявят тези дни новата дата на събитието в Конгресния център

Иван Христов и Андрей Арнаудов отлагат провеждането на кариерния форум, който трябваше да се състои в Конгресния център в Бургас на 15-ти януари, събота. Причината е нарастващия брой на положителни случаи на COVID-19 в областта.

"Въпреки огромното желание да реализираме двете събития, това противоречи на гражданската ни съвест и трезвата мисъл. Като социално-отговорна платформа, Bulgaria wants you осъзнава опасността от провеждане на форуми в такива мащаби и не искаме да рискуваме здравето на своите гости, лектори и партньори. Благодарим на стотиците регистрирани посетели и се надяваме, да споделят нашето мнение, че безопасността на всички, присъстващи в залата, трябва да бъде на първо място", коментира Андрей Арнаудов, съосновател на платформата "Bulgaria wants you".

"Идеята ни е хората да могат да се срещнат лице в лице с потенциални работодатели и да чуят историите на успеха на български предприемачи. С данните от последните два дни обаче ни се струва твърде рисковано това да се случи в пика на пандемията", добави Иван Христов, съосновател на платформата.

До няколко дни от "Bulgaria wants you" ще обявят официално новите дати на събитията. Очаква се те да бъдат през втората половина на месец март 2022 г. Организаторите уточняват, че направените досега регистрации за Бургас и Пловдив, остават валидни за новите дати.