Иван Жабов подаде документи за регистрация в ОИК Средец. Снимки Средец без цензура

Иван Жабов подаде документи за регистрация в ОИК Средец. Снимки Средец без цензура

ГЕРБ регистрира в Общинската избирателна комисия в Средец кандидат-кмета и листата с общински съветници за общината за предстоящите местни избори, които ще се проведат на 29-ти октомври. За четвърти път ГЕРБ издига настоящия кмет на община Средец Иван Жабов.

В листата 50% от кандидатите за съветници са нови лица. "В нея са включени хора с доказан авторитет, работили за жителите на общината. Имаме директори на училища, кметски наместници, представители на партньорите ни от СДС, ДПС, НФСБ и ВМРО", заяви след регистрацията Иван Жабов.

"Тръгвам към следващия вот със самочувствие от добре свършената работа. Имам достатъчно сили да продължа да работя. Това, което ни е попречило през годините, е пропуснатото време. Хората в общината ще определят кой има възможности да продължи да я развива", допълни още Жабов.

Общо седем са кандидатите за кмет в община Средец. "Уважавам тяхното решение да влязат в тяхната битка. Мога да им кажа, че не ги очаква нищо хубаво. В момента да управляваш община е толкова трудно, колкото да управляваш семейството си без допълнителни финансови средства. Не говоря, че общината е зле финансово, просто подчертавам допълнително - финансови средства", каза още Иван Жабов.

Галерия