Всеки участник може да изпрати до десет снимки

Всеки участник може да изпрати до десет снимки

"Бургаски фотообектив към европейската жена" е озаглавен конкурса на "Жени ГЕРБ" - Бургас. Темата на конкурса предоставя широко поле за изява. Обекти на вашето внимание, могат да бъдат не само красивите жени, но и тези, чиито поглед, жестове, походка, усещане за стил, сила на духа ви карат да се обърнете назад и да въздъхнете с приятното усещане, че сте част от този град. Уловете тези мигове във вашите кадри.

Конкурсът ще се проведе в рамките на три седмици - до 1-и ноември 2017 г. След завършването на фотоконкурса ще бъде подредена изложба с най-добрите творби. Снимките ще бъдат разпечатани в размер 60х40 см.

В конкурса може да се участва с до десет кадъра. Снимките в пълния им размер могат да бъдат изпращани на е-мейл адрес [email protected]. Те ще бъдат качени в галерия на фейсбук страницата на "Жени ГЕРБ". Конкурсът не е анонимен и няма възрастови ограничения. Участниците трябва да гарантират, че са автори на изображенията, с които участват във фотоконкурса и са носители на авторските права за тях.

Необходимо е авторите да имат готовност да ни представят суров файл, за да докажат своето авторство.

Авторите, чийто творби са попаднали в крайната селекция за изложбата, трябва да изпратят файловете с висока резолюция (не по-малко от 4000px по дългата страна), готови за печат. Към файловете трябва да има име на автора и заглавие на фотографията, ако има такова;

При оценяването на изображенията, ще се вземат и предвид броя на харесванията в страницата във Фейсбук, но няма да са водещи за крайния резултат.

След приключване на конкурса "Бургаски фотообектив към европейската жена", жури в състав Ники Динов, Диана Йорданова и Ева Михалева ще избере три фотографии от галерията на конкурса измежду 30-е снимки с най-висок рейтинг. При откриването на фотоизложбата журито ще обяви своя избор.

Награждаването и изложбата ще се състоят на 6-и ноември 2017 година в културен център "Морско Казино" - Бургас.