Ниската талия присъства в редица предложения на големите дизайнери. Снимките са илюстративни

Ниската талия присъства в редица предложения на големите дизайнери. Снимките са илюстративни

Внимание дами, лятото идва, а пролетта е вече тук и донесе със себе си не само прекрасно време, но толкова много нови изкушения за гардероба ви. Затова, прибирайте тежките зимни якета и палта, шалове и шапки и тръгвайте на лов за модни находки, с които да отпразнувате подходящо топлото време и да грабнете вниманието с отлична визия в тон с модните тенденции и сезона.

Дрехи с ниска талия, къси панталони и оувърсайзд модели

Ниската талия присъства в редица предложения на големите дизайнери. Независимо, дали ще изберете пола или рокля обгръщаща нежно талията ви и разкрояваща се надолу, няма да сбъркате. Силуетът е модерен и тренди и с него ще сте точно в тон с актуалните тенденции. Друго много популярно предложение в колекциите, са късите шорти. Могат да бъдат както спортни и небрежни за продължителни разходки край морето в комбинация с ефирна ленена риза с навити ръкави или рипсен топ, така и в стилен формат. За елегантна визия, изберете костюм с къси панталони, като ризата, панталоните и лекото сако са в една цветова тоналност. Можете да съчетаете и винаги актуалното черно за шортите с бял топ и горна дреха в така актуалното вертикално райе. Експериментирайте и открийте вашите решения, които не само ще са в тон с тенденциите, но и стоят най-благоприятно на вашата фигура и отговарят на модните ви предпочитания. Отново актуални са и уголемените дрехи, затова не пропускайте и тях, когато избирате допълненията за сезонния си гардероб. Панталон с широки крачоли, оувърсайзд тренч или сако, са винаги добра идея за зашеметяваща модерна визия.

Червено, бяло и пастелни тонове

Ерата на ярко розовото приключи, за да заповяда на сцената огненото червено. Затова ако сте от дамите, които обичат да изпъкнат с този разкошен цвят, сега е вашето време. Разкошни вечерни рокли, костюми в червено или пък с аксесоар като чанта или колан, този цвят е задължителен за тези, които искат да са в тон с модата. Не по-малко популярно е и бялото във всичките му нюанси и разновидности. За рокли и костюми или пък други любими сетове облекла и аксесоари, то е нежен и ослепителен цвят, с който можете да блеснете с добър моден усет не само в ежедневието си, но и в офис среда. Популярните пастелни тонове също са добра идея. Ще откриете и тях в колекциите на добрите марки като италианската https://answear.bg/m/furla във вида на чанти и аксесоари, които са подходящ избор за всеки ден, но и специални поводи. Дамите, ценителки на добрите аутфити знаят, че една чанта или правилен аксесоар от висок клас могат цялостно да преобразят една визия.

Прозрачно, металически тонове и други смели решения

Прозрачните дрехи продължават да са на гребена на вълната. От бодита до поли, до топове и рокли, те са неизменна част от колекциите на популярните марки. Прозрачно боди, съчетано с карго панталон с широки крачоли и стилен колан плюс подходящи масивни обеци е класика. Ако не сте готови за подобни модни изяви, можете да дадете смела заявка на моден ценител и с дреха в металически цвят. Независимо, дали това ще е мед, злато, сребро, лилаво или друг, ще уцелите правилна визия в тон с тенденциите. Лъскави сетове или пък отделна дреха в металически цвят съчетана с по-обичайно решение - избирате вие. Показани бяха и други оригинални решения като пола, съчетана с панталон, които не биха допаднали на всяка дама, но пък може би са точно за вас? Завърнаха се и обувките тип слингбак, които са с тънък ток, заострена затворена предна част и отворена пета. Можете да ги носите и с любимите си джинси, плюс тон и оувърсайзд блейзър. Облечете се по вашия начин вдъхновени от тенденциите за топлите дни и се радвайте на времето и празнувайте живота!