Студиото е реализирало проекти за обзавеждане на апартаменти и къщи в три града. Снимки N/N

Студиото е реализирало проекти за обзавеждане на апартаменти и къщи в три града. Снимки N/N

Ако в продължение на десетилетия, хората избираха дизайнерски фирми, за да им изработят конкретни мебели за дома, то в последните години те се спират на дизайнери, които им предлагат цялостно интериорно решение за апартамента, къщата, вилата или офиса. Като всяка сфера и в тази има десетки фирми и студиа, които предоставят цялостно решение за обзавеждане от идейния проект през реализацията до авторския надзор.

Само с един клик в интернет пространството може да откриете стотици резултати на вашето търсене. Това обаче крие и своите рискове. За да не изпаднете с неприятна ситуация, е добре да се доверите на професионалистите.

Такива са Нели Николова и нейният екип от професионалисти. Архитект, инженер, дизайнер и художник тя е в основата на студио „N/N“. Нели Николова работи с млади и талантливи архитекти и интериорни дизайнери, които влагат сърце и креативност при изработване на авторските проекти, зад които стои логото на студиото. Вниманието към детайла, избора на цветове, функционалността са запазена марка на екипа. Подходът им е индивидуален и е съобразен с клиента, с неговото жилище и/или вила, с пространството на всяко помещение, с квадратурата и личните предпочитания на собственика към стила и цветовата гама.

Ако изберете студио „N/N“, ще получите цялостен проект – от идейния проект през техническия проект до крайното изпълнение, което е свързано с предаването на ключа на клиента. По време на съвместната работа екипът консултира, за да се стигне до най-добрия вариант и се премине към неговото изпълнение.

За качественото изпълнение говорят проектите на „N/N“, които са качени в сайта на студиото. Екипът е обзавел апартаменти и къщи в София, Бургас, Сливен. Крайният резултат може да се види в богатия снимков материал, който е публикуван в категория „Проекти“.

Избирайки „N/N“ клиентът поверява дома си в сигурните ръце на професионалистите, за да реализират мечтата му за уют и стил, съчетани по най-добрия и безупречен начин с използването на качествени материали, съобразени с последните тенденции в обзавеждането и в интериорния дизайнер.

Галерия