Входът за гостуването на Камелия Тодорова е с включена вечеря

Входът за гостуването на Камелия Тодорова е с включена вечеря

Камелия Тодорова ще пее на 5-ти септември в романтичната лятна градина на гранд хотел и СПА "Приморец". С 40 години на музикалната сцена и 9 албума в различни стилове, тя се е научила как да изненадва почитателите си. Отличната вокална техника и уникален певчески стил и талант ѝ позволяват да пее в различни стилове – джаз, поп, рок, соул, фънк и ар енд би. Песните "Стая на релси", "Не ме гледай така, момче", "Прошепнати мечти" са сред златните български хитове.

Заедно със Станислав Арабаджиев - пиано, Камелия Тодорова ще изпълни любими джаз стандарти, блус и поп хитове, както и някои от своите най-популярни песни, с които оставя трайна следа в българската музика.

В репертоара на концерта двамата музиканти са подбрали някои от най-прочутите джаз песни, а също и по-малко познати композиции от американската певческа традиция, които никога не са били изпълнявани на живо у нас. Класическите мелодии са присъствали в репертоара на Били Холидей, Ела Фиджералд, Сара Вон, Нина Симон и други. В концерта влизат и популярни песни на техните съвременни наследници Маделин Пейру и "Бийтълс".

Ще бъдат представени с нов поглед едни от най красивите авторски песни от репертоара на Камелия Тодорова, които я утвърдиха през годините на българска сцена. С темите за любовта, чудесата в живота и щастливите случайности, с находчиви текстове и запомнящи се мелодии, всички те са вдъхновявали цели поколения и винаги звучат актуално.

Съчетанието на елегантната интимност на гласа ѝ и деликатното присъствие на пианото на Станислав Арабаджиев предполага едно незабравимо изживяване!

Концертът е на 5-ти септември от 19.30 часа, в лятната градина в гранд хотел СПА "Приморец". Входът е с включена вечеря и е на цена от 72 лева. За резервации 0877 850 001