Кампанията тази година ще се проведе на 17-ти и 18-ти декември

Кампанията тази година ще се проведе на 17-ти и 18-ти декември

Традиционната благотворителна кампания "Купи и дари" ще се проведе на 17-ти и 18-ти декември в Бургас. Тя се организира от "Ротаракт клуб Бургас - Пиргос". Кампанията ще се провежда в магазините на "Метро" в цялата страна. На място ще има доброволци, които ще разказват за инициативата и ще насочват желаещите, които искат да се включат.

Целта е да бъдат подпомогнати социално слаби семейства и хора в неравностойно положение с хранителни продукти и домакински консумативи от първа необходимост. Всеки, който иска да се включи, може да добави по нещо в количката си, докато пазарува - брашно, леща, боб, сок, консерви и др. На излизане продуктите се оставят в предназначените за това места след касовата зона.

След края на кампанията всички събрани продукти ще бъдат разпределени в пункта на БЧК - Бургас, а в навечерието на празниците "Купи и дари" ще зарадва семейства и възрастни хора в нужда. Организаторите от "Ротаракт клуб Бургас - Пиргос" призовават бургазлии да се включат в кампанията и да покажат за 14-та поредна година, че въпреки предизвикателствата на деня, най-важно е да не забравяме да подаваме ръка на нуждаещите се.

Ако желаете да участвате като доброволец, можете да изпратите имейл на [email protected] или да позвъните на тел. 0883414199, където ще получите повече информация.