Явор Жеков (вдясно) разчита на подкрепата на лидера на Български възход Стефан Янев. Снимки Созопол без цензура

Явор Жеков (вдясно) разчита на подкрепата на лидера на Български възход Стефан Янев. Снимки Созопол без цензура

Явор Жеков - кандидат за общински съветник от листата на партия "Български възход" в община Созопол ще разчита на опита си и идеите си, за да промени към добро живота на хората в Созопол и съставните селища. Това е първото му участие в местни избори, но вече има опит от явяването си на парламенти избори с отбора на "Български възход".

Кандидатирането на Явор Жеков под №2 в листата за съветници на партията в община Созопол изненада мнозина. Хората, които го познават очакваха той да бъде сред кандидатите на "Български възход" за община Бургас. Това обаче се оказа логично продължение на пътя, по който е избрал да върви Явор Жеков. За мнозина Созопол е място, което оставя незабравими спомени. За Явор той е любов и съдба. С града го свързва дълга и пълноценна връзка, която той надгражда през годините. Днес в Созопол той развива и успешен бизнес в сферата на туризма.

Явор Жеков е завършил първото си висше образование в Бургас. Как се управляват малки и средни предприятия научава по време на обучението си в Берлин. Има професионален опит в сферата на туризма, производството и образованието. Това са и сферите, в които се чувства най-силен и където може да приложи практическия си опит. Затова и ще работи активно за реализацията на приоритетите на "Български възход" в тази посока. "Като човек, който управлява езиков център и менажира спортен център съм наясно с образованието и спорта. Затова и активно ще работя за изграждане на многофункционални спортни и детски площадки в селата на общината, както и за оптималното използване на спортните съоръжения в Созопол", споделя кандидатът за общински съветник в община Созопол.

В програмата на "Български възход" са залегнали следните приоритети:

- Загърбване на партийните и лични пристрастия в управлението на общината

- Откриване на Рибарско училище на остров "Св. св. Кирик и Юлита"

- Нова транспортна схема в град Созопол, както и свързване между населените места в общината

- Откриване на центрове за безплатни първични медицински прегледи във всички съставни селища на общината

- Изграждане на многофункционални спортни и детски площадки в селата на общината

- Превръщането на остров „Свети Иван“ в туристическа атракция

- Привличане на инвеститори за разкриване на целогодишни работни места

- План за управление на рибарското пристанище от Дружеството на рибарите

- Нова визия за организация на празниците на изкуствата „Аполония“

- Възстановяване на дюните в местността Алепу

"Български възход" се явява на местните избори в община Созопол с кандидат за кмет - почетният консул на Република Корея Йосиф Спиридонов, който е и водач на листата с кандидати за общински съветници.

Ако искате да подкрепите Явор Жеков на местните избори в община Созопол, може да гласувате с бюлетина 20 и преференция 102!

Купуването и продаване на гласове е престъпление!