Николай Стоилов публично заяви подкрепата си за Иван Жабов на втория тур на местните избори в Средец

Николай Стоилов публично заяви подкрепата си за Иван Жабов на втория тур на местните избори в Средец

Кандидатът за кмет на партия "Средна европейска класа" за община Средец Николай Стоилов заяви публично подкрепата си за Иван Жабов - кандидат за кмет, издигнат от ГЕРБ. Иван Жабов отива на балотаж с голяма преднина. Той получи 36.60% или 2119 гласа. Срещу него на втория тур ще се изправи Иван Кичев, който е получил 18.89% или 1094 гласа.

В седмицата между двата тура общинската структура на СЕК заяви публично подкрепата си за Иван Жабов. Зад нея застава и Николай Стоилов - кандидатът на СЕК за кмет в Средец.

"През цялата кампания се стремях да намеря позитивното и да покажа на хората конкретните възможности и техния начин за изпълнение. Искам да благодаря на всички, които ми гласуваха доверие, което няма да разочаровам и ще продължа да се боря за по-доброто европейско бъдеще на нашата община.

Винаги мога да бъда опозиция, но не това е моята цел. Моята цел е - създаване на възможности и развитие на община Средец.

Проведох среща с инж. Иван Жабов, в която обсъдихме общите приоритети за развитето на общината и възможностите за съвместна работа. Готов съм да работя с неговия екип в ресор европейски политики, международна дейност и образование. При този прочит на Общинския съвет в Средец, избирам тази страна, защото ще бъда най-полезен.

Затова призовавам жителите на община Средец да излязат на 5-ти ноември и да подкрепят инж. Иван Жабов, защото заедно можем повече!", гласи позицията за подкрепа на Николай Стоилов.