Кандидат депутатите на ГЕРБ символично закриха кампанията си пред шатрата си до Часовника. Снимки Черноморие-бг

Кандидат депутатите на ГЕРБ символично закриха кампанията си пред шатрата си до Часовника. Снимки Черноморие-бг

"Много хора се вълнуват дали ще има правителство. Много хора се вълнуват дали Герджиков ще победи Радев. Но и много хора се вълнуват, че нямат дърва. Много хора се вълнуват, че е спряна програмата за саниране. Техният дневен ред през последните дни промени нашата предизборна кампания. Имах чувството, че правим местни избори", каза Любен Дилов - син - водач на листата с кандидати за народни представители на коалиция "ГЕРБ - СДС" във Втори многомандатен избирателен район - Бургас. Кандидатите от листата се събраха на шатрата на партията, за да закрият символично предизборната кампания на коалицията. За да ги подкрепят там бяха и кметът на Бургас Димитър Николов, и членове на партията и бивши депутати като Ивелина Василева.

"Отрезвяваща кампания. Мисля, че разликата между нас и вторите ще е доста голяма и като първа политическа сила ще получим първи мандат за съставяне на правителство", допълни Любен Дилов-син.

"За нас изборите няма са свършат, ще продължим да работим. Хората ни казаха, че искат програмата за саниране за продължи, както беше досега без да дадат нито един лев. Да запазим мярката от 9% за помагане на ресторантьорите", каза вторият в листата Жечо Станков.

Коалицията се явява на парламентарите избори под номер 32 в интегралната бюлетина.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Галерия