Работата по изясняване на случая продължава. Снимка Архив Черноморие-бг

Работата по изясняване на случая продължава. Снимка Архив Черноморие-бг

Катастрофа с 6-годишно дете завърши и със смъртта на водача, съобщиха от пресцентъра на Областна дирекция на МВР в Бургас. Около 15.19 часа днес в Районно управление – Сунгурларе е получено съобщение за пътен инцидент в района на село Прилеп, при който товарен автомобил, с варненска регистрация, управляван от 57-годишен мъж от Аксаково, област Варна, блъска 6-годишно момченце от село Везенково, вероятно внезапно пресякло платното за движение. От инцидента детето загинало на място.

Своевременно към мястото на инцидента се отправили близки роднини на момченцето, които празнували в близост личен повод. По думите на спътник на 57-годишния мъж с него започнала саморазправа. Свидетелят успял да избяга и е откаран със случаен транспорт извън село Прилеп, откъдето успява да сигнализира на телефон 112 за осъществените действия.

Дошлите на място полицейски служители констатирали смъртта на 57-годишния водач. По случая е образувано досъдебно производство. Извършва оглед и се провеждат процесуално-следствени действия за установяване на причините за смъртта на водача.