Десетки се събират на брега на морето, за да посрещна първото юлско утро. Снимка Архив Черноморие-бг

Десетки се събират на брега на морето, за да посрещна първото юлско утро. Снимка Архив Черноморие-бг

Община Бургас и приятели отрано обявяват потвърдилите участие изпълнители в тазгодишния Джулай морнинг. Концертът ще се проведе по традиция до Моста с начало в 20.00 часа на 30-ти юни и е с вход свободен. Община Бургас благодари за ценната съорганизаторска помощ на Марияна Добрева от "Силует". А ето и кой ще се погрижи тази година за доброто ви музикално настроение:  

P.I.F. - незабравимите песни на групата ще чуем със специалното участие на гост вокалисти – Владо Михайлов от група "Rewind" и "Sleng", както и Марияна Добрева от група "Силует".

"Керана и космонавтите" - бандата гостува за първи път на сцената на July Morning в Бургас. Ще чуем всички техни хитове и ще се насладим на неповторимата енергия и заряд, които носят.

"Rewind" - групата се завръща с много нови авторски песни. Неповторимият актьор, музикант и победител в риалити формата "Като две капки вода" - Владо Михайлов, заедно с останалите страхотни музиканти, ще ни потопят в техния красив музикален свят. Ще чуем и песента от филма "Защото обичам лошото време".

"Lemon Box" - бургаската група ще зарадва всички и на тазгодишното издание на Джулай Морнинг. Както винаги, те ще излязат на сцената с много настроение и завладяваща авторска музика.

"Махайра" - друга бургаска група, която ще представи своята авторска музика.

"Scarlet" - в самото начало на феста ще свири тази млада рок група от пет бургаски момчета. Те представят младежкия живот чрез алтернативно звучене, ярки емоции и неповторима енергия на авторската им музика. Това са Антон, Стелян, Михал, Марин и Димитър.