Кметът Димитър Николов пожела на състезателите още успехи. Снимки Община Бургас

Кметът Димитър Николов пожела на състезателите още успехи. Снимки Община Бургас

Кметът на Бургас Димитър Николов поздрави състезатели на КСБ "Черноморец" и Централен полицейски карате и джу джицу клуб за завоювани титли на последните европейски първенства в двата спорта.

"За пореден път състезателите на клуб по свободна борба "Черноморец" и Централен полицейски карате и джу джицу клуб Бургас ни дават повод за гордост със своите големи успехи. Адмирации за силния дух и воля за победа, както и за усилията на вашите треньори. Продължавайте със същата амбиция на покорявате спортни върхове и да прославяте Бургас на световната спортна карта. Бъдете добър пример за поколението след вас!", заяви по време на срещата Николов.

Грамоти получиха Илия Христов за спечелен медал на Европейското първенство по свободна борба в Пловдив, в категория до 92 кг и Димитър Ангелов, пето място в категория до 74 кг. Двамата са състезатели на КСБ "Черноморец" с треньор Георги Христов.

Марин Стамов от Централен полицейски карате и джу джицу клуб Бургас получи отличие за вицешампионската си титла по джу джицу файтинг, Ванеса Стоянова и Иван Събев са вицешампионските титли по джу джицу дуо, а Данаил Карадимов за бронзов медалист по джу джицу файтинг. Треньор и на тримата състезатели е Венелин Русенов.

На срещата присъстваха и зам.-кметът по култура, туризъм и спорт Диана Саватева и началник отдел "Спорт" Веселина Деведжиева.

Галерия