Кметът на Царево Марин Киров (в средата) поздрави академичното ръководство и завършващите студенти. Снимки Община Царево

Кметът на Царево Марин Киров (в средата) поздрави академичното ръководство и завършващите студенти. Снимки Община Царево

Кметът на Община Царево Марин Киров бе гост на церемонията по връчването на дипломите на завършващите степен "Бакалавър" във филиала на Националната художествена академия в Бургас. Церемонията се състоя в културен център "Морско казино" в морския град.

Своите дипломи получиха завършващите специалностите "Живопис", "Графични изкуства", "Книга, илюстрация и печатна графика", "Плакат и визуална комуникация", "Мода".

Бяха връчени и дипломите на магистрите от специалността "Арт терапия".

"Благодаря Ви! Вие сте не просто бъдещето, вие правите животът ни красив. Щастлив и радостен съм, че съм тук в това прекрасно пространство за изкуство, на вашето дипломиране и изложба. Община Царево подкрепя Националната художествена академия и ще учредим безвъзмездно право на ползване за още 10 години на базата в град Ахтопол, благодарение на доброто сътрудничество с ректора Академията - проф. Георги Янков", каза в приветствието си кметът на Община Царево Марин Киров.

Галерия