RaffiB

RaffiB

Кметът на Бургас: Рафи, аз съм ти фен

с Рафи, че е голям него фен, следи с интерес  изпълненията му всяка седмица и гласува за него всеки път. Очаква да го види на финал. Кои двама участника ще стигнат до решаващата музикална схватка в предаването, ще се реши на 6 декември. Николов е убеден, че на празника на града - 6-ти декември, бургазлии ще имат още един повод за празнуване и това ще е успехът на Рафи. Ако това стане, градът ни за първи път ще има свой изпълнител, който е стигнал толкова напред в телевизионен музикален формат. Рафи обеща, че както и досега, ще продължи да дава всичко от себе си, за да радва феновете. Това, което можем да му дадем ние, е да го подкрепим с SMS на номер 17409. 

Кметът използва срещата си с Рафи и, за да го покани лично за участие в Новогодишния концерт на Община Бургас, който по традиция ще се състои вечерта на 31 декември срещу 1 януари на площад "Тройката". 

Рафи Бохосян е един от 5-те останали финалисти в "Х-Factor". Досега никога не е попадал на елиминации и е участникът с най-много положителни оценки, дадени му от журито в предаването.