Коледарите от двете училища наричаха в Областна управа. Снимки Областна управа

Коледарите от двете училища наричаха в Областна управа. Снимки Областна управа

Навръх днешния празник на свети Игнатий Богоносец Областна администрация Бургас посрещна специални гости - коледарчета от бургаските училища ОУ „Любен Каравелов" и ОУ „Елин Пелин". Младите и талантливи деца наричаха за здраве и благоденствие и изпълниха пространството с усмивки, музика и вълнуваща коледна енергия.

Областният управител Пламен Янев и екипът на администрацията с радост приветстваха малките гости и им поднесоха лакомства и изненади. С коледни песни и топлота в сърцата си коледарчетата напомниха на всички присъстващи за истинския дух на празниците, като поднесоха много подаръчни торбички за благотворителната инициатива „Елха на доброто".

Областният управител изрази своята благодарност към коледарчетата и ръководството на двете бургаски училища за тяхното посещение. Пламен Янев коментира, че е сигурен, че техният светъл пример ще бъде вдъхновение за всички хора да споделят любовта и радостта на коледните дни. Празниците са време за обединение около топлотата на нашите сърца, сподели областният управител.

Галерия