Елица Тодорова - трио ще участват в благотворителния концерт

Елица Тодорова - трио ще участват в благотворителния концерт

Благотворителният концерт-спектакъл "Пътят към вечността" събира средства за изграждането на паметник - монумент на Васил Левски. Мястото за него вече е отредено от Община Бургас - срещу сградата на администрациятоа, на площад "Атанас Сиреков". Зад инициативата стои фондация "Гордите българи".

В концерта, който ще започне в 18.00 часа на 4-ти март в зала "Тончо Русев" на Културен дом на НХК, участват танцови школи, танцови състави, изпълнители. Специален гост ще бъде Елица Тодорова и нейното трио. "Участниците в него ще ви накарат да затаите дъх и да се насладите на прекрасни изпълния! Ще Ви предложим много песни и танци, в духа на патриотизма и българската музика! Заповядайте да се забавляваме заедно за една благородна кауза! Нека всеки се гордее, че е имал възможност да стане дарител, за да има Апостола ни достоен за живота и делото му паметник!", призовават от фондация "Гордите българи".

Билетите са на цена от 10.00 лева и ще се продават от 17.00 часа на 4-ти март на място във фоайето на Културен дом на НХК Бургас. 

Галерия