Продължаваме започнатото с Продължаваме промяната, заяви Бачийски. Снимка Архив Черноморие-бг

Продължаваме започнатото с Продължаваме промяната, заяви Бачийски. Снимка Архив Черноморие-бг

"Моите огромни благодарност към онези избиратели, които подкрепиха "Продължаваме Промяната" в Бургас, в региона и в страната. Доказахме, че само с идеи, с каузи и с чисти помисли можем да сме по-силни от партии с изградени структури, с обръчи от фирми, с подкрепа от чужди посолства и с платен корпоративен вот.

Благодарение на подкрепата от хората нашата коалиция показва, че сме вече незаобиколим фактор и никой не може да заглуши гласа ни. Колкото и да не им се харесва това на ГЕРБ и на ДПС, нас хората вече ни чуват. И гласът ни ще бъде все по-силен", заяви Константин Бачийски, който бе избран за народен представител в 48-то Народно събрание от Втори Многомандатен избирателен район - Бургас.

Целите пред ПП остават същите. "Ще изобличаваме в парламента и извън него корупционните модели и ще правим съществуването им невъзможно.

Няма да пестим усилия за промяна на съдебната система и за дълбоки реформи на всички нива в страната. Ще направим всичко възможно за приемането на нов антикорупционен закон. Ще настояваме за ново ръководство на КПКОНПИ и на прокуратурата.

Ще отстояваме и ще гарантираме членството ни в ЕС и в НАТО. Ще предлагаме решения в полза на българския народ, а не на шепа хора. Това е верният път и рано или късно България ще го извърви докрай.

И ако се чудите дали ще станем част от някакво безпринципно съглашение, не...няма да допуснем това. Няма вариант да сме в съюз с ГЕРБ и с ДПС, които са извор на корупция.

Дали ще сме управляващи, дали ще сме опозиция, това е без значение, защото целите ни няма да се променят.

Продължаваме започнатото. Продължаваме Промяната", заяви още Бачийски.