През април до Острова ще се плава по два пъти на ден. Снимка Архив Черноморие-бг

През април до Острова ще се плава по два пъти на ден. Снимка Архив Черноморие-бг

Корабът "Анастасия" ще отплава за остров "Света Анастасия" на 6-ти април. Това ще е първото му плаване за тази година. Напролет кораб "Анастасия" ще извършва по два курса на ден при следния график, ако времето е подходящо за плаване: отплаване от Магазия 1 в 10.00 и в 13.30 часа, от Острова - в 12.30 и 16.00 часа.

До края на месец април общинският катамаран "Анастасия" ще плава при зимни условия - с капацитет до 45 пасажера. Резервации се приемат всеки ден от 09:00 часа на телефон 0882 004 124 или на e-mail: [email protected], като е необходимо да заявите пътуването си най-късно до 17:00 часа в деня, предхождащ пътуването Ви до острова.

През пролетните месеци винаги правете предварителна резервация, за да може да се прецени натовареността на курса, а ако пътуването за следващия ден се отлага поради лоша метеорологична прогноза, ще узнаете това своевременно, съветват от Община Бургас.

Цени за пътуване с кораб "Анастасия" до края на месец май 2019 година: стандартен билет - 12 лева; за ученици и пенсионери - 9 лева; за деца от 3 до 7 ненавършени години - 3 лева; за деца до 3 години  и хора с увреждания - безплатно; организирани групи ползват отстъпка.