Лидерът на БСП Корнелия Нинова дойде в Бургас за старта на кампанията. Снимки Черноморие-бг

Лидерът на БСП Корнелия Нинова дойде в Бургас за старта на кампанията. Снимки Черноморие-бг

"От името на цялата партия се изправям пред Вас, за да Ви кажа, че тръгваме на тези избори със самочувствие за добре свършена работа", каза лидерът на БСП Корнелия Нинова в Бургас. Тя пристигна, за да открие националната предизборна кампания на коалиция "БСП за България". Стартът бе даден на открита сцена "Охлюва" заедно с кандидатите за народни представители от листата на коалицията във Втори многомандатен избирателен район Бургас.

„Бяхме предвидими, диалогични, разумни и най-вече социалния стълб в правителството, което гарантира чрез БСП помощта към всяко едно семейство и домакинство за преминаване по-леко през кризата. За нас най-важни са икономиката и социалната политика“, беше категорична Нинова.

„Доказахме, че това, което обещаваме като опозиция може да бъде реалност. Защото нашите предложения, нашите решения, са разумни и изпълними“, добави още тя и направи кратък разбор на онова, което БСП успя да постигне по време на участието си в управлението на страната. После Нинова отбелеза кои са най-наболелите за обществото проблеми, за разрешаването на които е нужно да се търси решение – инфлацията, ниските доходи, бедността и неравенствата. Тя набеляза и най-спешните мерки, които трябва да бъдат предприети, за справянето с кризата.

"Отиваме на тези избори с изпълнена предизборана платформа – с икономически растеж, със своевременна помощ за земеделските производители, с допълнителни субсидии, с успешна програма и добри резултати в областта на туризма", заяви областният лидер на БСП Стойко Танков.

"Листата ни е екип – сплав от мъдрост, опит,младост, желание за работа и много професионализъм, най-вече в реалния бизнес", заяви водачът на листата Петър Кънев. Той призова присъстващите за подкрепа на 2 – ри октомври.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Галерия