За мнозина Красимир Кралев е познат, заради обществените инициативи и каузи, в които е участвал и подкрепял, както и чрез професионалната си насоченост

За мнозина Красимир Кралев е познат, заради обществените инициативи и каузи, в които е участвал и подкрепял, както и чрез професионалната си насоченост

„В политиката трябва да има морал и принципи. Всеки кандидат за съветник трябва да внимава, какво обещава и какви ангажименти поема, защото като влезе в Общинския съвет ще трябва да ги изпълнява, за да оправдае доверието, което хората му дават, гласувайки за него на изборите на 29-ти октомври“, това смята Красимир Кралев – кандидат за общински съветник от листата на партия „ГЕРБ“ в община Бургас.

Той е от новите лица в листата на най-голямата политическа сила в страната и на местно ниво. За мнозина е познат, заради обществените инициативи и каузи, в които е участвал и подкрепял, както и чрез професионалната си насоченост.

Красимир Кралев има диплома за бакалавър по специалността „Компютърни системи и технологии“ и магистратура в университет „Проф. д-р Асен Златаров“ по специалност „Софтуерни технологии“. Работи във фирма, която е системен интегратор, позиционирана в Топ 5 на IT сектора у нас.

„Водих позитивна кампания и чрез страницата ми във Фейсбук се опитах да достигна до максимално повече хора. Социалните мрежи, колкото и да носят негатив, толкова и помагат, за да станат идеите ти разпознаваеми от по-широк кръг“, смята кандидатът за общински съветник.

За Красимир Кралев предизборната кампания не е нещо ново и непознато. Като съучредител и председател на клуб „България за младите“ той активно участва през годините в местни и национални предизборни кампании. Наясно е с механизма на провеждането им и с очакванията на хората. За първи път обаче е от другата страна и застава с лицето си пред бургазлии и жителите на общината. „Научен съм да не поемам обещания, за които не съм сигурен дали ще имам възможността да изпълня. Това обаче не означава, че не приемам предизвикателството да опитам да помогна на хората и да им реша проблемите. През този месец имах две лични събития с ясна цел – едното да чуя какво искат нашите съграждани и как виждат развитието на Бургас и общината през следващите четири години, другото – да разясни на навършилите 18 години, защо е важно да бъдат активни и да участват в изборите със своя глас“, разяснява Красимир Кралев.

Предложенията, които той е получил за развитието на общината и съставните селища са, както свързани с подобряване на инфраструктурата и промяна на такса битови отпадъци за бизнеса, така и такива, които ще подобрят облика на Бургас по време на туристическия сезон. Някои от предложенията са наглед обикновени, но чисто практически и могат да улеснят престоя на чужденците в Бургас, което от друга страна да им даде възможност да го рекламират като добре уредена дестинация за почивка.

„Ще обобщим всички идеи, които събрахме. Сред тях има и предложения на тийнейджърите, които обаче вече мислят за своето бъдеще и развитието си. Една от идеите е тясно свързана с висшето образование и ако се реализира, ще разшири броя на специалностите, които се изучават в държавния университет „Проф. д-р Асен Златаров“. Без значение от личния ми резултат, който ще получа на изборите в неделя, през следващите четири години ще положа нужните усилия, за да помогна за реализацията на идеите, които получих и за промяна в Наредбите, за да бъде облекчен бизнеса“, категоричен е Красимир Кралев.

Той е наясно, че когато човек има желание да работи в полза на обществото и да реализира различни проекти, не е задължително да бъде част от местния парламент. Това само би помогнало.

Бургазлията, който е учил в София и се е реализирал там, е избрал да се върне в родния град, за да продължи да надгражда и да бъде полезен с уменията и знанията си.

„За мен 29-ти октомври не е дата вододел. Да, в живота ми ще има известна промяна, ако събера нужните преференции и бъда избран за общински съветник. Но дори и да не успея, ще работя, за да реализираме всички добри идеи за Бургас и съставните селища на общината“, категоричен е Красимир Кралев.

Три са приоритетите му, които той смята, че са важни и касаят голяма част от жителите на общината:

- Повече възможности за реализирани проекти в крайните квартали и съставните селища на общината;

- По-качествено обучение, здравеопазване и реализация за младите;

- Развитие на индустриалните зони на Бургас и привличане на нови инвестиции.

„За да не се оплакваме после и да не съжаляваме от резултатите на изборите, в неделя е важно да отидем и да гласуваме. За да изберем кмета на общината, както и състава на Общинския съвет. Много е важно кой ще влезе в местния парламент. Защото всяка партия и коалиция има своя програма, която ще се опита да реализира. От това зависи и каква ще е посоката на развитие на Бургас и общината през следващия мандат. Ние от ГЕРБ сме показали посоката, има нужда от подкрепата на избирателите, за да се случат добрите проекти“, допълва Красимир Кралев.

Може да подкрепите Красимир Кралев на 29-ти октомври с бюлетина 7 и преференция 129.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

 

Галерия