Лъчезар е на три месеца и е от Черноморец

Лъчезар е на три месеца и е от Черноморец

Лъчезар е на три месеца и е първият участник в конкурса ни "Бебе под елхата" от Черноморец. Неговата снимка ни изпрати майка му - Галина Никова. Малкият Лъчезар определено се забавлява, настанен удобно сред декора на фото студиото, докато го снимат за първата му Коледна фото сесия.

Сайт "Черноморие" даде старт на третото издание на "Бебе под елхата". С конкурса предизвикваме всички родители, баби и дядовци, сродници на малчугани от Бургас, региона, страната и чужбина да изпратят снимки на своите деца, внуци, племенници. Условието е те да са позирали за първи път пред елхата по време на Коледните и Новогодишните празници. Кадрите сме убедени, че ще бъдат уникални, защото малчуганите не са като нас възрастните да позират изкуствено. Те реагират естествено и непринудено - както пред обектива, така и пред всеки поглед, без значение дали е на близки, или на непознати хора.

Условието за участие във фотоконкурса е децата да бъдат на възраст от новородени до 2 години.

Очакваме снимките ви до 21-и януари 2018 година - Бабинден, на e-mail: [email protected]. Напишете двете имена на вашето бебе, името на човека, който изпраща снимката и откъде сте.

Най-забавните снимки ще бъдат премирани. Собствениците на три от фотосите ще получат награда - фото книга, осигурена от дигитално фото студио "Няголови".