SiraMayo_Promotional

SiraMayo_Promotional

Лошото момиче ще представи Испания на Откритие притеснява да се назове "лоша", каквото е заглавието и на първия й мини албум "Bad girls", издаден през 2012 г. През 2013 година певицата, която е и авторка на песни, издава новия си албум "Soulflakes". Същата година излиза и първият сингъл от албума - на парчето "Trip To The

Funk". Година по-късно на музикалния пазар е и видеото на втория сингъл - "I keep dreaming", както и на парчето "Beat Me Out". Сира започва да се занимава с музика от четиригодишна възраст. През 2011 тя участва в тв формата "Academia de Operación Triunfo", испанската версия на "Американ айдъл", а през март същата година печели втора награда в "Golden Voices Festival", който се провежда в столицата на Молдова, Кишинев. През същата година тя получава отличието "Novelty Award" в международния конкурс "Golden Talent" в Батуми, Грузия. 2011-та година тя е финалист във фестивала "Festival de La Canción de Candelaria" в Тенерифе, а също е наградена и с приза "Casino Award" от фестивала "Festivegas" в Лас Вегас.
Сира Майо ще участва в двата конкурса на "Откритие" - за песен и изпълнител, които ще се проведат на сцената на драматичния театър "Стоян Бъчваров" във Варна на 16-ти май.