ГЕРБ откри своята предизборна шатра на централната бургаска улица Алеко Богориди. Снимки Черноморие-бг

ГЕРБ откри своята предизборна шатра на централната бургаска улица Алеко Богориди. Снимки Черноморие-бг

"Бургас е най-интересният регион в Югоизточна Европа. Няма изгледи в следващите 15 години Турция да стане членка на Европейския съюз, така че Бургас остава най-големият град и област на Югоизточна Европа в следващите поне два програмни периода. И трябва да сме много глупави, за да не се възползваме максимално от това положение, и да привличаме повече инвестиции, да разививаме туризма и образованието. Но най-вече сериозни дългосрочни стратегически инвеститори - това е нещо, което липсва на региона, във всичко друго бургазлии се справят чудесно", каза Любен Дилов - син (почетен председател на "Движение Гергьовден" б.а.) водач на листата на коалиция "ГЕРБ - СДС" във Втори многомандатен избирателен район Бургас.

Той и колегите му - кандидати за народни представители от листата на коалицията се събраха за откриване на традиционната предизборна шатра на ГЕРБ на улица "Алеко Богориди", до Часовника.

"Спазвам традицията и основният ми агитационен материал си остава една визитка, на която е телефонният ми номер, който не съм сменял от предишната кампания (Дилов - син бе избран за депутат от Бургас през 2005 година б.а.). Важно допълнение към посланията на ГЕРБ, СДС и "Гергьовден" е, че идва един момент, в който всичко е лично", допълни Дилов - син. Той подчерта, че търси повече срещи, не толкова с традиционно подкрепящите и гласуващи за ГЕРБ избирателите в Бургас и региона, а с недоволните.

"Образованието и околната среда са сред нашите приоритети. В Бургас пилотно стартира най-големият проект за обновяване на ВиК мрежата в региона", каза втората в листата на ГЕРБ Ивелина Василева.

"С експертизата, която имаме целта ни е да запазим 6 народни представители и да надградим. И това ще стане с ангажиментите ни за реално осъществими проекти", допълни Димитър Бойчев.

ГЕРБ се явяват на предстоящите парламентарни избори за 45-то Народно събрание под номер 28 в интегралната бюлетина.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Галерия