Най-голямата група в следващия парламент ще е на ГЕРБ, прогнозира водачът на листата на коалиция ГЕРБ - СДС Любен Дилов - син (вторият отдясно наляво). Снимки Черноморие-бг

Най-голямата група в следващия парламент ще е на ГЕРБ, прогнозира водачът на листата на коалиция ГЕРБ - СДС Любен Дилов - син (вторият отдясно наляво). Снимки Черноморие-бг

Не припознаваме никого като враг, но хаоса е най-големият враг. Това заяви Любен Дилов - син - водач на листата с кандидати за народни представители на коалиция "ГЕРБ - СДС" във Втори многомандатен избирателен район - Бургас на извънредните избори за 46-то Народно събрание.

"Нямаме президент, имаме кандидат - президент. Нямаме служебно правителство, имаме предизборен щаб на кандидата за президент. И няма Народно събрание - мечтата на всеки политик. По време на тази кампания целта ни е да се виждаме с повече хора, да си говорим с тях, да отговаряме на техните въпроси и да продължим няколко неща, които са жизнено важни за Бургас и региона, като санирането. То се поставя под съмнение и се създава суматоха. А в Бургас 40 000 души чакат с готови проекти за отпускането на средства за саниране на техните блокове", заяви Дилов - син. Той прогнозира, че най-голямата група в следващия парламент отново ще е на ГЕРБ, но призна, че няма да е лесно.

Водачът на листата на коалиция "ГЕРБ - СДС" даде два съвета към политическите опоненти по време на предизборната кампания. Първият е към ДПС и заиграването с етническата карта. "Не трябва с лека ръка да се жертва направеното през последните десет години, когато българските турци присъстваха навсякъде. Не е имало таково обгрижване към тях, както досега", заяви Дилов - син.

Той призова опонентите на ГЕРБ да спрат с изчегъртването, защото нищо добро не е постигнато с него от пещерната епоха до сега, когато то е било изкуство.

"Листата ни е по-млада, по-образована и по-подготвена", заяви и кметът на община Бургас Димитър Николов по време на представянето на листата с кандидати за народни представители.

Работа с общините и решаване на проблемите на гражданите, повече инвестиции и свързаност - това обяви като акценти в работата вторият в листата Жечо Станков.

Коалиция "ГЕРБ - СДС" се явява на извънредните избори на 11-ти юли с листа от 28 кандидати:

1. Любен Дилов - син - издател

2. Жечо Станков - енергиен експерт

3. Деница Николова - експерт по европейски политики

4. Галя Желязкова - мениджър

5. Димитър Бойчев - магистър по право на ЕС

6. Веселин Пренеров - телевизионен журналист

7. Димитър Петров - финансист

8. доц. д-р Драгомир Стефанов - преподавател в УНСС

9. Георги Вражев - педагог

10. Атанас Костадинов - треньор по акробатика

11. д-р т.н. Иван Вълков - машинен инженер

12. Вежди Орманов - предприемач

13. Андрей Рунчев - икономист

14. Лазар Налбантов - народен певец

15. Огнян Станков - мениджър

16. Пеньо Мечков - икономист

17. Владимир Крумов - икономист

18. Атанас Тодоров - икономист

19. Стефана Караджова - бизнес консултант

20. инж. Венелин Радев - експерт по енергийна ефективност

21. Ренета Тонич - експерт по международни отношения

22. Борислав Киров - икономист

23. Деян Йотов - юрист

24. Тодор Колев - ел. инженер

25. Тодор Михалев - еколог

26. Женя Пеева - икономист

27. Ферди Хюлми - дърводелец

28. Станислав Андреев - инженер по електроника

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Галерия